Minden, ami könyvelés

Tippek, infók, tanácsok egy könyvelőtől érthetően... Ha kérdésed van, tedd fel!

Friss topikok

Linkblog

2008.11.13. 04:18 a_könyvelő

Dokumentumok tárolása az interneten

Úgy gondolom, hogy könyvelőként nem csak adózási tanácsokat adhatok. Ebben a bejegyzésben egy internetes alkalmazást mutatok azoknak, akik vállalkozásuk adminisztrációját könnyebbé és gyorsabbá szeretnék tenni.

Előfordult már veled, hogy egy olyan dokumentumra lett volna sürgősen szükséged, melyet egy másik számítógépen tároltál és elfelejtetted kimenteni pedrive-ra?

Erre nagyon jó megoldás a Google Dokumentumok szolgáltatása. Ehhez csak egy gmail-es e-mail címre van szükséged. Nem egyszerűen arról van szó, hogy a dokumentumaidat fel tudod tölteni egy tárhelyre és egy másik gépre letöltheted. Itt a szolgáltatáson belül tudod szerkeszteni azokat, megoszthatod másokkal és így egyszerre többen dolgozhattok ugyanazon a dokumentumon, mindezt úgy, hogy visszakövethető ki, mikor és mit módosított.

Közzé is teheted dokumentumaidat a weben, hogy mindenki láthassa. Feltölthetsz és szerkeszthetsz dokumentumot, táblázatot, prezentációt vagy akár űrlapot is, csak tőled függ, hogy ezeket a lehetőségeket mennyire használod ki.

Nem mellékesen:

  • egyszerű kezelni, magyarul beszél és ingyenes,
  • bárhonnan megnézheted, ahol van netes kapcsolat;
  • kezdő vállakozásoknál, ahol nincs pénz legális szoftverek beszerzésére, remek alternatíva lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: google google dokumentumok


A bejegyzés trackback címe:

https://akonyvelotanacsai.blog.hu/api/trackback/id/tr59766401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása